一心諗住呢間野咁貴, 水準應該不錯, 但係原來價錢同食物quality係唔成正比點左:huffy 黑豚肉串 $28/2pc: 食落ok, 但係賣相唔得,huffyBeef Sukiyaki+ Set $59+$28, 我咁大個女未食過咁難食的sukiyaki, 係一d sukiyaki味都無, 成個湯淨係同粉絲同豆腐加2片牛肉,,,,, 個set有飯有湯有橙有燉蛋, 佢d飯仲差過我番大陸食d未熟哂嘅飯lor, 又唔熱, 又好硬, 佢d米係好cheap, 一定唔係日本米, 佢個所謂的燉蛋, 我係未試過喺香港日本餐廳食d要入口咬嘅燉蛋, 人地d燉蛋係滑到好似水咁, 入口即溶咁, 佢地呢個係好似食布丁要咬lor .... 再一次重申, 呢一個sukiyaki係超級無敵難食!!!!huffy芝麻chicken wings $25/2: 唔趣不特止, d皮仲甩出嚟, 我唔知有咩咁特別, 仲話係人氣?!?!?!??!?!?!shockedhuffy 蒜片牛柳粒, $59; TOTAL RIPPED OFF!!! 呢個野10粒都無佢夠膽收$59, 一放上檯係O咀LOR,個幾件牛肉係隻碟嘅1/6SIZ
點左:
huffy 蒜片牛柳粒, $59; TOTAL RIPPED OFF!!! 呢個野10粒都無佢夠膽收$59, 一放上檯係O咀LOR,個幾件牛肉係隻碟嘅1/6SIZE,咁都算啦,心諗應該唔錯,點知d牛肉'UN' 到咬唔開,我自問自己都幾鍾意食蒜片牛柳粒,就算唔好食都會食多幾件, 我畀左呢碟野兩次機會,食兩粒都係哎唔開,牛肉又無味,d汁又無味,一粒咁嘅牛肉收我$5.9/1粒再加一,再去食第二次嗰個真係正白痴
huffybaked new zealand oyster $22/pc: 食到火都嚟埋,都唔記得自己叫左,食哂所有野之,收埋檯,諗住叫埋單先到,諗住食焗蠔都應該唔會差得去邊,點知又出事,食落去係成口薯蓉,仲要又係一d味都無,我喺我個口裡面搵嚟揾去都揾唔到隻蠔lor,不過肯定係極細隻Lor,如果唔係都唔會放咁多mashed potatoes 入去。。。。

不過最衰都唔係食物,而係嗰度d侍應,d女仔問多佢兩句就唔鍾意,唔係一個係每一個lor... 埋單時候,有一個女過嚟,浮係講左個銀碼:[277蚊]呢4個字,連唔該或多謝都無聲,我唔知係間餐廳有問題唔識train人,定係個別人仕連最基本的禮貌也無, 我張我張卡放左係檯面instead of 佢本野上面以示我自己不滿,佢就黑面走左,仲畀我見到佢講我不是,番嚟打開本野,乜都唔講,見我簽完名就走左, 係一句說話都無講,走時候入面無一個人識講byebye, 見住你走企係度都無野做唔識講。。。。真係不禁令我諗:抵人地一世做侍應。。 我真係未試過咁大個女去食d咁難食嘅野要受人氣, 你話你好好食,唔優做串得起,我無野講,一間叫自己做居食屋,連咁簡單嘅日本餐廳禮貌都唔識,仲要10級難食,呢間野簡直係極品。。。。不知所謂