2021-12-06
這間餐廳在一條很偏僻的街道,十分之不起眼,而且隔離有車房在附近,平時真的沒有什麼特別事,也不會特別途經這裏。今日經過見到,就試一下吧。內裏的裝修格局也十分之暗,低調。不過人少,位置十分之多的選擇。我們一行兩個人選擇了一個卡位,坐得都幾舒服。早餐選擇不多都係有三個選擇,於是就見到一個叫雞絲蘑菇的早餐,因為平時好少見到有雞絲的選擇,於是就揀黎試吓啦。上菜速度都真係好快,但係一嚟到,個樣貌就唔太吸引,因為顏色十分之簡單不夠鮮艷。雞絲係用雞皮帶有雞皮的有點肥嘅雞肉,味道就正常,冇乜味道。我初初以為佢係會用雞胸肉嗰隻雞絲,冇諗過係用肥嘅雞肉,所以覺得早餐來講會有少少太過肥膩。多士煎蛋,多士係脆嘅,但係係凍嘅,我唔知道佢點樣做到脆而凍,應該係新鮮整出嚟,但係佢一啲都唔熱,非常之特別!呢間嘢嘅整體環境味道都係中規中矩。但價錢好抵食。
呢間嘢嘅整體環境味道都係中規中矩。但價錢好抵食。