2020-03-20
喺馬鞍山附近諗唔到食咩,就入左間商場仔意外經過呢間餐廳門口。本身見到價錢牌價格都好平,都唔抱太大期望,但因為阿姐落力Hard Sell所以就決定入去試試佢俾人水左入去之後友人叫咗咖喱飯而我就叫咗漢堡包。漢堡包係港式漢堡包🍔底面兩層有好多芝麻碎,又香又脆,而且層都有烘過,都係脆脆地嘅而且有醬又有芝士又有蛋又有菜食個包就已經爆曬計漢堡應該係自製嘅,入邊雖然有少少乾,但都幾有咬口,好多肉都好足料配埋薯條真係飽晒啲薯條好脆,份量又夠茄汁仲要畀晒成支你任落本身個餐淨係跟野飲唔跟湯,但係阿姐都俾埋個湯我仲要係我鍾意飲嘅黃瓜豬骨湯個湯冇乜味精味都好重豬骨味入面仲有舊豬骨咬下叫咗杯奶茶,覺得就冇個湯咁好飲啦,覺得比較似奶水朋友就叫咗個咖喱飯,都有唔少肉咖喱汁都好濃,好好送飯。不過朋友就覺得白飯少咗啲,不過如果係女仔食就應該份量夠啦嗰度啲阿姐同埋夥計都好好態度又好人。價錢又平,值得一食再食依家仲有好多外賣自取有半價,有外賣熱線可以比大家打咗電話去,再遲吓去攞
叫咗杯奶茶,覺得就冇個湯咁好飲啦,覺得比較似奶水