餐廳有幾張4人枱, 枱與枱之間比較接近, 2側有窗邊座位, 幾有渡假Feel 感覺好Chill。𓊈大蝦冬陰功炒飯 $𝟷𝟶𝟾𓊉冬陰公炒飯嘅冬陰公味道幾濃但唔辣, 味道偏甜, 中間有一隻連蝦頭嘅大蝦, 口感彈牙。𓊈紅咖喱鍋 $𝟷𝟸𝟾𓊉紅咖哩鍋嘅咖哩味好突出, 食落有少少辣, 裡面有唔同雜菜, 豬肉片中規中矩。𓊈薄餅 $𝟸𝟶𓊉薄餅煎得香脆, 蘸點咖哩真係好好食!𓊈辣椒膏炒蟶子 $𝟷𝟹𝟾𓊉同平時嘅蟶子有少少唔同, size 會細隻少少, 肉質爽口, 味道唔會太辣。𓊈爆燒牛肉丸 $𝟸𝟾𓊉牛肉丸好結實, 食落彈牙, 蘸點側邊嘅泰式醬料, 味道更豐富, 好好食!𓊈豬肉串燒 +$𝟸𝟾𓊉豬肉串燒燒得好惹味, 側邊嘅沙嗲醬充滿花生碎, 味道好香濃。𓊈泰檸梳打 +$𝟾𓊉價錢相宜, 正常發揮。

𓊈大蝦冬陰功炒飯 $𝟷𝟶𝟾𓊉

𓊈紅咖喱鍋 $𝟷𝟸𝟾𓊉

𓊈薄餅 $𝟸𝟶𓊉
薄餅煎得香脆, 蘸點咖哩真係好好食!

𓊈辣椒膏炒蟶子 $𝟷𝟹𝟾𓊉

𓊈爆燒牛肉丸 $𝟸𝟾𓊉

𓊈豬肉串燒 +$𝟸𝟾𓊉

𓊈泰檸梳打 +$𝟾𓊉
價錢相宜, 正常發揮。