好朋友生日揀左呢間隱世🇮🇹食意大利菜嘅餐廳♥️店內環境似歌劇院風 店員好nice 安排左我地嘅位置都好靚🫶🏻我地一行4人 叫左5款食物fancy beef tartare賣相精緻 牛肉配埋新鮮松露片 仲有啲鵝肝醬 增加左唔少香味Mediterranean seafood stew呢個係蕃茄味為主嘅燉海鮮 入面有蝦 蜆 墨魚仔等等 最滋味係個蕃茄汁😋加埋麵包食真係停唔到cheese wheel al tarufo 上菜時 店員會係你前面將短管麵放入巨型既芝士🧀入面撈 最後面頭仲有好多新鮮松露片同芝士碎第一啖食落去真係好滿足好香♥️完全岩哂芝士迷Galleytto e cipollotto al vin santo意式燉雞好香洋蔥味 雞肉好juicy嫩滑不過份量就比較少ratte potatoes薯仔份量好多 上面鋪咗唔少嘅酸忌廉 而且薯仔覺得好軟身 好味道總括而言,環境 食物同服務都令人食得愜意嘅餐廳
好朋友生日揀左呢間隱世🇮🇹食意大利菜嘅餐廳♥️
我地一行4人 叫左5款食物
fancy beef tartare
賣相精緻 牛肉配埋新鮮松露片 仲有啲鵝肝醬 增加左唔少香味

Mediterranean seafood stew

cheese wheel al tarufo
第一啖食落去真係好滿足好香♥️完全岩哂芝士迷
意式燉雞好香洋蔥味 雞肉好juicy嫩滑

不過份量就比較少
ratte potatoes

總括而言,環境 食物同服務都令人食得愜意嘅餐廳