2016-11-22 2747 瀏覽
同男朋友慶祝生日 呢到環境氣氛超級好呀~~好優美浪漫 地方唔算大 但勝在絕對唔會好嘈,岩晒拍拖撐檯腳同埋友人慶生🎂 剩係同一晚已經有三檯唱生日歌 餐廳仲影張即影即有送比你架🙆🏻:Oyster 6pcs $318 8.5/10話明Oyster & Wine 最出名!老闆介紹左三款 分別係 #gillardeau #bretagne #stvasst 。仲配埋同生蠔好夾既澳洲白酒😋 我想講Bretagne真係好鮮甜好鮮甜好鮮甜(重要的要講三次)連鍾意食生蠔既男友都話係食過最甜!!😱之後仲有白酒煮既藍青口~湯好鮮甜 青口好新鮮份量勁爆多。凱撒沙律 係估唔到既夠味好多芝士粉芝士片 好開心法國名菜 油封鴨腿鴨好香好嫩。不過有些少肥膩左少少底層仲有香牛油味既薯蓉!食飽飽當然要食埋甜品話明慶祝生日 所以就叫左呢到既lemon tartwaitress仲好好服務咁幫我準備左蠟燭🕯️一齊唱生日歌 同埋幫我地影相好開心呀有個魚缸架環境好優美門口等lift個到仲有好多酒!!超級正酒鬼見到即刻心心眼
同男朋友慶祝生日
呢到環境氣氛超級好呀~~

好優美浪漫 地方唔算大
但勝在絕對唔會好嘈,
岩晒拍拖撐檯腳同埋友人慶生🎂
:Oyster 6pcs $318 8.5/10
仲配埋同生蠔好夾既澳洲白酒😋

連鍾意食生蠔既男友都話係食過最甜!!😱
之後仲有白酒煮既藍青口~
湯好鮮甜 青口好新鮮
份量勁爆多。
凱撒沙律 係估唔到既夠味
好多芝士粉芝士片 好開心
法國名菜 油封鴨腿

鴨好香好嫩。不過有些少肥膩左少少
底層仲有香牛油味既薯蓉!
食飽飽當然要食埋甜品
話明慶祝生日 所以就叫左呢到既lemon tart

waitress仲好好服務咁幫我準備左蠟燭🕯️
一齊唱生日歌 同埋幫我地影相
好開心呀
有個魚缸架
環境好優美
門口等lift個到仲有好多酒!!
超級正
酒鬼見到即刻心心眼