2023-05-24 42 瀏覽
第一次食tempura omakase ,相當有驚喜!因為我有好多魚都係唔食,一去到既時候服務員都好貼心咁了解左我有咩係唔食有咩係食,幫我轉走哂我唔食既野。成個set既食物都好好食,個鮑魚、大蜆、炸海膽、炸粟米、炸蕃薯係最好食,我本人好喜歡🥰師傅炸錯左個海鰻比我,因為我係唔食鰻魚…但係我又唔想浪費咗佢,所以我最後係試咗,我人生第一次食鰻魚,呢個鰻魚完全冇腥味,佢打破咗我對鰻魚嘅感覺☺️最後個飯係可以揀炒飯或者茶漬飯,我揀左茶漬飯,佢哋上咗個飯,師傅喺我面前將個炸蝦餅擺喺碗飯上面,當水同油相遇….我就係見到嗰個情景😂呢個tempura omakase 大令我失望,啲職員個個都好有禮貌,好好服務,特別係個經理☺️真係值得一試,喺香港食嘢唔一定要米芝蓮先至係好食😉
第一次食tempura omakase ,相當有驚喜!

真係值得一試,喺香港食嘢唔一定要米芝蓮先至係好食😉
前菜
炸鮑魚
魚子醬海膽
舞茸菇
2023-05-24
$2000 (晚餐)
  • 鮑魚天婦羅
  • 大蜆天婦羅