🎀元朗。高性價比街坊茶餐廳🍛邪惡炸脾西多😍🎀🪄店名* #添添🔮地址* 元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$138(2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_元朗剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_港式➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵差唔多到糧尾 今次又去咗元朗過食呢一間平民茶餐廳 平時食開高級嘢間唔中食下港式地道嘢其實都幾唔錯 雖然本身都係住喺新界西 但係勁路痴搵咗好耐先搵到😂 呢一間佢嘅空間都幾大 佢畀起一般係茶餐廳裝修會有少少特色 佢嘅牆邊會掛上一幅超大嘅可愛香港街道壁畫 我哋去嘅時候係下午茶時段 成間舖頭都爆曬場 我想言之呢一間都好受附近街坊嘅歡迎🙆🍽️食物質素🍽️值得一體嘅係平時茶餐廳餐牌都係比較求其 但係呢一間佢哋嘅餐牌勁靚 整到好似一本書仔咁 而且大部分嘅食物都有圖片顯示 佢哋嘅餐點選擇都十分之豐富 除咗有平時可以喺茶餐廳食到嘅嘢食之外 都有唔同類型嘅小食 尤其是下午茶佢嘅價錢真係相當便宜 呢一間一定會再回訪!👀評分💖💖💖💖💖🪄下午茶- 脆炸雞髀&薯條$48本身諗住試佢哋嘅招牌炸豬扒 點知咁
🎀元朗。高性價比街坊茶餐廳🍛邪惡炸脾西多😍🎀

🪄店名* #添添
🔮地址* 元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$138(2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄下午茶- 脆炸雞髀&薯條$48
本身諗住試佢哋嘅招牌炸豬扒 點知咁啱賣曬 然後就試咗佢哋呢一款脆炸雞髀 都冇失望 雖然等候嘅時間會有少少耐 但係即刻炸果然係唔同啲 首先佢嘅份量係超巨型 然後佢嘅外皮薄得嚟又夠脆 肉質嫩滑多汁 超好食 另外薯條都係好有薯味 呢個價錢黎講真係好划算!

🪄 椒鹽豬扒飯$60
跟住之後就叫咗一個椒鹽豬扒飯 呢一個就唔使等咁耐 等其他嘢嘅時候太肚餓於是都食咗幾淡 我覺得勁出色 尤其是佢哋嘅蒜粒好香 撈埋飯食簡直係一流 而且最正嘅係佢哋嘅椒鹽豬扒唔會炸得太過火 所以食落去唔算話勁熱氣 減低罪惡感!

🪄 黑白西多士$30
另外都有見到好多人叫呢一款西多士 上到嚟估唔到佢嘅份量超多 本身以為30蚊應該唔會好誇張 佢係用咗超厚嘅多士炸成 然後上面再加上煉奶及朱古力醬 佢加嘅份量唔算太多所以甜度剛好 呢一個真係好邪惡 極度建議可以試下🙆

🪄飲品- 咸檸七&可樂
本身下午茶同埋午餐都有包嘢飲所以好抵!

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️