2023-07-06
餐廳係yoho岩岩開個陣已經想試吓🤭前排終於同屋企人一齊去咗食✊🏻餐廳好有日式feel但坐位唔算好闊落但可接受😺🔸Dinner set $368Set有一個前菜,兩款主食,兩杯任何飲品點同兩件芝士撻😚🔺煙三文魚沙律🥗沙律係黑醋汁個人就麻麻了🖤而煙三文魚有3塊同有雞蛋🥚🔺明太子蟹肉意粉明太子有好多而且好creamy💫蟹肉嘅份量都偏多,撈完後意粉都掛上蟹肉同汁😙意粉就扁意粉,整體都不錯🫧🔺比目魚墨汁意大利飯呢個真心有驚喜💞比目魚雖然知係急涷嘅但好嫩而且調味好好😙而墨汁飯有埋忌廉所以又有墨汁味又creamy,好鬼正❣️🔺流心芝士撻Dinner set附上兩件芝士撻🧀本身個人就唔鐘意食cheese tart但呢個又ok喎😳黎到仲係暖暖地切開仲要流心😝幾好食~🔺金箔Nutella 疏乎厘班戟 $158見到疏乎厘班戟就叫咗了,有幾款味我選擇🙌🏻蛋味都幾香但略嫌唔係咁鬆軟同空間感咁多🤓Nutella醬配班戟都好夾唔會好甜!!🔺開心果窩夫 $128不推介了🥲窩夫係淋身個款唔係外脆內軟個款,如果鐘意淋身的話可以試吓😙但開心果味真係冇咩只係得開心果醬同有少少開心果🥹nuts 唔係得開心果仲有杏仁同腰果💦🔺芒
🔸Dinner set $368
Set有一個前菜,兩款主食,兩杯任何飲品點同兩件芝士撻😚
🔺煙三文魚沙律🥗
沙律係黑醋汁個人就麻麻了🖤而煙三文魚有3塊同有雞蛋🥚
🔺明太子蟹肉意粉
🔺比目魚墨汁意大利飯
🔺流心芝士撻
🔺金箔Nutella 疏乎厘班戟 $158
🔺開心果窩夫 $128
🔺芒果咖啡配椰乳
第一次見到芒果加咖啡嘅組合🫣第一啖感覺有點奇怪可能係再加上椰奶,有啲唔夾🥲如果接到到椰奶加咖啡嘅話可以一試😉但本人淨係飲咗一啖就感覺唔到芒果了🤣
🔺桂花國寶茶
成壺茶應該都有5-6杯左右🍵呢個茶就較清新有淡淡桂花味💛