2024-10-25 168 瀏覽
爆汁生煎包佢個生煎包食落真係好唔錯,皮夠酥脆,包入面啲汁好豐富,隔離檯仲食到爆曬啲汁喺地下🤣肉餡好新鮮,食落好香。一啖咬落去,係滿滿嘅汁,仲熱辣辣,大家食嘅時候小心啲喇~蔥油雞扒菜飯 佢個蔥油雞扒都幾大份,而且炸得啱啱好。外面好香脆,入面雞肉又嫩又多汁,都幾好食。另一個吸引我嘅係菜飯,食落少少鹹香,但係又夾雜著啲菜淡淡地同埋爽口嘅口感,真係好特別~麻醬雞絲粉皮 佢雞絲粉皮個份量真係好多,雞絲同麻醬嘅配搭剛好。粉皮食落Q彈有咬口,雞絲鮮嫩多汁唔會柴,麻醬好香濃,食得好滿足,建議同朋友share嚟食,因為佢啲麻醬比較多,如果自己一個食曬真係熱量🆙️🆙️上海湯麵 估唔到就咁食個湯麵都好ok,大大碗之餘啲麵夠彈牙,而且個湯唔會太濃味之餘又幾香。感覺如果糧尾叫返碗都係一個好唔錯嘅選擇~手工豆沙鍋餅 佢個豆沙鍋餅嘅餡都唔少,食落唔會覺得好厚皮,而且豆沙幾清,唔會太甜,個皮仲好香蛋味添。外面又炸得啱啱好,唔會成塊皮都好硬,一定要叫返份做飯後甜品!另外佢如果堂食叫滿$60或者叫套餐有豆漿任飲,想講佢個豆漿好香濃,而且唔會得個甜字,係真係幾香豆味。我完全接受到淨係飲豆漿🤣
爆汁生煎包

蔥油雞扒菜飯