今次又去到元朗大坑渠附近搵野食🤭男朋友不嬲都中意打邊爐,今次就同左佢去依間-「老闆火鍋冰室」 @boss_hotpot ,$298就可以任食火鍋雞煲,依架仲做緊9折添丫😍😍🌟美國安格斯牛頸脊套餐($298)依個套餐就包左自選雞煲/自選火鍋湯底一款,當然就係無限追加雞。我自己就揀左招牌老闆香辣雞煲,好惹味,每一舊雞都煎香左,而且味道好夠👍🌟星級海鮮拼盤2個人以上仲會有海鮮拼盤送,入面嘅海鮮都好新鮮。我自己就特別中意佢嘅蝦同扇貝👍好鮮甜🌟牛肉打邊爐又點可以冇牛肉呢,佢total有5款牛可以揀:美國安格斯牛頸脊、美國PRIME GRADE 牛肩胛、美國進口牛、牛板腱、特級牛舌。我自己就獨情美國安格斯牛頸脊,牛肉味幾濃,油脂分布都幾靚,食多幾碟都回本🤭所有嘢食都好大份下,性價比都好高架👍我覺得都幾啱同朋友gathering 食,位置又方便,地方又闊落,快啲趁有9折優惠去試下佢啦🤭🍴老闆火鍋冰室 (元朗)📍元朗昌盛徑18號元通樓地下9-10號舖

🌟美國安格斯牛頸脊套餐($298)

🌟星級海鮮拼盤

🌟牛肉

🍴老闆火鍋冰室 (元朗)
📍元朗昌盛徑18號元通樓地下9-10號舖