2023-12-20
之前經過元朗見到呢間新開cafe樓底高裝修幾舒服, 今日就黎同朋友試下. 平日黎都坐滿左, 店員介紹左點主菜可以加$48-$78升級套餐, 我同朋友加左$58有頭盤+甜品+飲品, ☕️頭盤可選沙律或餐湯,點左風乾火腿哈密瓜田園沙律同法式干邑龍蝦湯。哈密瓜夠甜又有風乾火腿夠咸香, 而龍蝦湯夠濃, 味道不錯, 想不到餐湯都有點酒香 意大利黑松露三色芝士卡邦尼手打意大利麵, 手打意大利麵好煙韌彈牙加埋最中意既芝士仲有蘑菇同煙肉, 混合芝士真系好岩味.🧀另外點左烤西班牙伊比利亞斧頭豬扒, 斧頭扒上菜時有點驚喜, 大份仲有骨同火侯岩岩好, 加埋雜菜同薯仔. 豬扒好Juicy.跟餐系特濃朱古力蛋糕+藍莓芝士餅🍰,味道和質感都好有水準, 朱古力唔會太甜 而芝士蛋糕中有濃香芝士味總括呢間既食物環境同服務都系有水準既cafe, 可以再黎.
總括呢間既食物環境同服務都系有水準既cafe, 可以再黎.