2024-05-09
/朝早完咗聚會後番返黎元朗鳳琴街食lunch, 太肚餓所以冇等到對面cafe, 就入咗呢間同樣人山人海嘅茶記!我嗌咗全日常餐: 沙嗲牛出錢一丁, 腸仔蛋奄列, 再配個牛角酥~ 豬生嗌咗咸魚雞粒炒飯, 佢話超大碟, 好有鑊氣, 正合佢心意~ 我哋仲嗌咗碟金銀蛋肉碎浸時菜, 又係大大碟嘅份量, 超多菜, 岩哂我哋要吸收多多營養🤭 跟餐仲包野飲添, 我哋嗌埋檸檬利賓納同鹹檸七後已經好飽.#hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #followforfollowback #yuenlong #tea #香港文化 #港式茶餐廳 #茶餐廳口味 .📌 添添元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖
📌 添添
元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖