2021-09-14 563 瀏覽
如果想食韓國炸雞,元朗除咗nene真係冇乜選擇,而最近係鳳攸南街就新開咗間韓式炸雞外賣店!之前仲有試業優惠好抵食!!炸雞可以揀一款、雙拼或者三拼都得~ 今次揀咗雙拼炸雞試吓,甜辣炸雞拼原味就平啲$118,先講包裝,有啲誠意唔係求其搵個紙盒,不過嘢食先係重點!炸雞有得揀有骨或者無骨,我就揀咗有骨,入面分別有雞翼同雞鎚,份量都唔少,略略數過都有成18件,而且炸得香脆唔算好厚粉,原味略嫌少少寡,自己鍾意甜辣炸雞多啲,當然始終覺得韓國食正啲🥺🥺 同埋外賣始終預咗會失色啲,整體都算唔錯!! 而最驚喜嘅係新開張送小食,竟然送咗成份卡邦尼年糕,飽晒!另外仲加咗杯爆谷奶昔,入面好多脆脆,夠晒冰凍配炸雞都幾爽!下次仲想試埋王牌芝士炸雞,睇吓有冇BHC咁正!! 好掛住韓國呀呀呀🥲

外賣自取