2024-12-13 481 瀏覽
今日同同事外出工作,去左形点II 搵食,見到有間新店開張,二話不說走入去試試,四個人四個餐。🥩 炭火燒牛小排燒肉丼呢款用上等牛小排,經過「遠紅外線炭火」燒烤,肉質柔嫩又彈牙,仲有岩岩好時油花,帶出燒肉獨有既香氣!🔥 每一啖都係完美既油香同肉汁味道,配埋粒粒分明既日本銀米,真係好食到停唔到口!🍚🧅 塩葱牛小排燒肉丼呢款係鹹香與清新嘅完美結合!✨ 牛小排外焦內嫩,配埋鹽味醬汁同滿滿既葱香,真係令人一試難忘!🤤 鍾意燒肉但又怕太膩嘅朋友,呢款一定岩你!💯🍛 炭火燒牛咖哩燒肉丼咖喱迷必試款!🥄 濃郁咖喱同燒肉香氣完美融合,牛肉燒得岩岩好,外脆內嫩,咖喱既香辛味仲令整碗飯層次感十足!🍛 米飯既柔和仲可以平衡咖喱既濃重,聽講係一啖接一啖停唔到!😋🌶 麻辣燒肉丼聽講係將麻辣同日式燒肉完美結合!麻辣醬汁夠香夠勁,搭配優質燒肉,外脆內嫩,再加埋銀米,口感爆炸,麻辣控一定要試!🌶🔥 敢講,呢款一定係又辣又香又滿足😌既新境界!溫泉蛋我相信係日本蛋,蛋黃橙紅色好靚好有蛋味。炸雞球畀我想像中大舊,咬落去外脆內軟。綜合幾位同事意見,性價比非常之高有驚喜。

🥩 炭火燒牛小排燒肉丼

🧅 塩葱牛小排燒肉丼

🍛 炭火燒牛咖哩燒肉丼

🌶 麻辣燒肉丼

溫泉蛋我相信係日本蛋,蛋黃橙紅色好靚好有蛋味。

炸雞球畀我想像中大舊,咬落去外脆內軟。

綜合幾位同事意見,性價比非常之高有驚喜。