2019-10-25 845 瀏覽
早排放lunch行過yoho mall打開手機睇下有咩小店可以入去Hea一個下午,比我搵到尼間cafe!由於位置好格攝,我都花左少少時間先搵到。佢係馬路旁邊,平時行過都唔為意有間咁正既cafe.一入到餐廳,見到餐廳雖然細,但台與台之間距離好夠。裝飾簡約,但入面有個帳幕,有好多燈,打卡一流。佢有足夠既私人空間。職員好nice,介紹完今日既menu ,完全唔催唔趕。入面食野既客人都100% 香港人。我叫左杯咖啡同All day breakfast, 坐左成個下午,聽下音樂寫下野。 同街外忙碌既人對比,仿如一個悠閑的小綠洲。好似入左時間洞咁,完全唔知自己坐左幾耐。如果想有一個悠閑既下午,不仿考慮一下尼間cafe!
如果想有一個悠閑既下午,不仿考慮一下尼間cafe!
  • All Day Breakfast