2012-06-18 58 瀏覽
媽媽話好耐無食壽司 , 二話不說就係諗到黎元氣食左咁多年都仲未厭 , 始終都覺得同元氣有個情意結o係度enjoy 咭食滿 $ 100 送一客 $ 16 o既手卷 , 我同媽媽同細佬 , 話咁易食夠 $ 300 xp媽媽最鍾意元氣o既鰻魚壽司 , 鰻魚汁自己落細佬話 $ 9 大滿足o個個長鯺吞拿魚好正 , 但我無食元氣必食元氣卷 , 中間脆脆o既青瓜同三文魚皮 , 好好味燒三文魚壽司 ~ 我覺得係元氣獨家o家 , 好肥美 >v<蟹羔墨魚軍艦 ~ 麻麻地 , 好咸 油甘魚壽司 ~ 叫左兩碟 , 有兩款唔同部位o既肉 , 兩碟都好正海鹽赤海蝦壽司 ~ 唔算特別正 , 無乜甜味 法國鵝肝壽司 ~ 明知唔扺食都叫左 , 輕輕燒一燒 , d 油流返落舊飯度 , 正 !!灸燒黑椒海蝦 / 三文魚壽司 ~ 呢個又係必點 , 燒得好香 辛辣野菜炸蝦卷 ~ 呢個新出o既 , 個辣味幾得意 , 一試無妨炸魷魚鬚 ~ 炸物即叫即炸 , 粉夠薄 ~ 加 d 檸檬汁 , 無咁油膩日式炖蛋 ~ 呢個又係必食 !! 暫時未遇上比佢更好食o既日式炖蛋 !## 希望元氣o係不斷開分店 , 不斷開子公
媽媽話好耐無食壽司 , 二話不說就係諗到黎元氣
食左咁多年都仲未厭 , 始終都覺得同元氣有個情意結o係度

我同媽媽同細佬 , 話咁易食夠 $ 300 xp
媽媽最鍾意元氣o既鰻魚壽司 , 鰻魚汁自己落
細佬話 $ 9 大滿足o個個長鯺吞拿魚好正 , 但我無食
元氣必食元氣卷 , 中間脆脆o既青瓜同三文魚皮 , 好好味

燒三文魚壽司 ~ 我覺得係元氣獨家o家 , 好肥美 >v<
蟹羔墨魚軍艦 ~ 麻麻地 , 好咸
海鹽赤海蝦壽司 ~ 唔算特別正 , 無乜甜味
## 希望元氣o係不斷開分店 , 不斷開子公司o既同時
會一直保持水準 , 然後成為香港最有歷史o既迴轉壽司連鎖店
2012-06-18
用餐優惠