之前見到呢間新開餐廳報道,無論食物定係環境打卡都好靚,仲知道係電競網紅Rose Ma開既,跟住朋友生日就揀咗呢間餐廳去試吓😀店舖仲係試業階段。本身上網check左佢地開2:00pm,所以約左2:00pm食,但原來原來佢地改左開2:30pm,應該係配合打機界嘅人士作息而唔開咁早,所以去到未有太多人。如果想有包場feel,可以選擇約呢個時間去食😌環境闊落,佈置好適合打卡,影相唔會太暗召喚女僕侍應用噹噹🤣我地揀咗三個set,每個set$240(未計+1)包括:即影即有相一張、一個main course(蛋包飯)、一杯嘢飲、一個甜品🍮每個蛋包飯都有唔同嘅Pattern,主要都係唔同嘅卡通人物/動物,so cute☺️每個女僕侍應都係畫畫嘅高手,超贊👍🏻食飯前仲要學佢哋先魔法,開心呢!(不過蛋包飯可以熱d,打完卡之後個飯就開始變暖😉)飲品不會太甜,幾好味😋食物賣相一流!👍🏻😋食完仲有得同女僕合照,仲寫埋字好窩心🥰一生人係要去一次女僕Cafe體驗下嘅☺️

環境闊落,佈置好適合打卡,影相唔會太暗

召喚女僕侍應用噹噹🤣

我地揀咗三個set,每個set$240(未計+1)
蛋包飯

(不過蛋包飯可以熱d,打完卡之後個飯就開始變暖😉)

飲品不會太甜,幾好味😋

食物賣相一流!👍🏻😋

食完仲有得同女僕合照,仲寫埋字好窩心🥰

一生人係要去一次女僕Cafe體驗下嘅☺️
生日