2020-06-13
一出𨋢門,就有一種神秘感,全店以黑色為主調,同時亦帶有一份高貴古典既感覺餐廳內充滿設計感,散發了歐陸風格Babbo凱撒沙律呢個凱撒沙律好特別,有Grana Padano🤩係意大利經過精磨既芝士服務員上菜前會先問我想on top or put side,我選擇左on top,然後用芝士刀來回地接觸橫切面,一片片既芝士就出現了芝士味既咸香好濃質感好實淨,配上羅馬生菜更能令突出芝士既香惡魔風酥炸雞翼呢個雞翼超級...超級好食呀外層炸得好乾身,有香辣粉包裹住,辣辣地好惹味中間肉質亦好juicy瑪格莉達DOC pizza有蕃茄醬,芝士 & basil呢度既pizza係即叫即整架,所以要等大約15分鐘!餅底好薄身,咬落會有少少煙韌感食得出係手工pizza材料亦唔會輕易掉落,蕃茄醬& Mozzarella 互相輝映Fresh Lemon Juice
餐廳內充滿設計感,散發了歐陸風格
Babbo凱撒沙律
呢個凱撒沙律好特別,有Grana Padano🤩係意大利經過精磨既芝士 服務員上菜前會先問我想on top or put side,我選擇左on top,然後用芝士刀來回地接觸橫切面,一片片既芝士就出現了
芝士味既咸香好濃質感好實淨,配上羅馬生菜更能令突出芝士既香
惡魔風酥炸雞翼
瑪格莉達DOC pizza
有蕃茄醬,芝士 & basil
Fresh Lemon Juice