吉祥日本料理

KISSHO JAPANESE RESTAURANT
發現黃埔嘅日本餐廳都好高質🫡今日同朋友食咗一間好唔錯,餐廳格局係日式居酒屋🏮,坐得舒服,同朋友傾偈真係一流✌🏻我哋今日食lunch ,食物款式都幾多,最鍾意係佢有自選壽司,有別於其他壽司set,自己喺列表度揀自己想食嘅壽司🥰另外仲有串燒,燒物,刺身等美食🤭12件自選壽司,每款壽司都好高質,刺身鮮味,完全冇雪藏味👍🏻而且仲奉送沙律同麵豉湯,真係好滿足!火炙雜錦魚生飯😋有齊帆立貝、三文魚、左口魚同油甘魚😳全部都啖啖肉好紮實😎最後黎多個串燒六串,又係可以喺列表揀自己想食嘅串燒,最鍾意咁樣,因為有自主權,自己鍾意食咩就揀咩,又可以享受到優惠🤓開心!特別鍾意厚燒牛舌,牛小排同燒白鱔,香噴噴又多汁,即燒熱辣辣上枱,無得頂👍🏻

2024-04-14
  • 自選12貫壽司