餐廳: 嶺南樓
資訊:

2018-11-06 1349 瀏覽
主張以平民價提供優質食物的嶺南樓,是一處食圍頭飯的好地方!首先出面車位多,泊車平,夠方便!酒樓有幾間舒適的貴賓房,好適合和朋友聚會一堂,服務態度又好,服務員非常窩心體貼!每次來嶺南樓食圍頭飯都充滿驚喜!因為每次來都會食到好多不同”花臣”的食物比如今次,碟碟餸個賣相都好特別,幾乎每碟餸都有幻彩燈做裝飾,望到都好開胃!長腳蟹夠大隻,好吃!我竟忘了反轉個殼影一張!這個蝦真的好正!上面個汁較得好靚!好香奶油同蒜蓉味,加入了西式概念,非常特別,非常難忘!賣相好得!味道有得!個炸魚做得好好,外脆內軟!望到已經好好食這個是鹽焗雞未上餐桌前的模樣,服務員推車仔入來給我們看,又讓我們用錘仔打碎層厚鹽,好過癮!這個是準備好的鹽焗雞非常新鮮,入味!這個不得了!燴紫番薯!好甜,顏色好靚!

長腳蟹
夠大隻,好吃!我竟忘了反轉個殼影一張!

賣相好得!味道有得!個炸魚做得好好,外脆內軟!

望到已經好好食

這個是準備好的鹽焗雞
非常新鮮,入味!

燴紫番薯

這個不得了!燴紫番薯!
好甜,顏色好靚!
燴紫番薯