2018-06-17
寫食評之前要先講講搵食貼士:當日中午12:00,唔使等即刻有位。12:15開始有人龍,而且係keep 住有人龍,各位如果有興趣平日中午試菜的朋友,記得早啲搵位啦!跟同事一行三人叫咗3個牛肉麵,兩個紅燒,一個傳統。點茶紙非常細心,可以選不同細項,例如走葱等。食辣的朋友記得加牛辣油,其實名為辣油,但只麻不辣,加入後更能帶出湯的鮮味。牛肉好腍,而且好大件,同一般片裝的不一樣,湯唔太鹹,唔覺有味精。美中不足嘅係,同事因為覺得湯太好味,想要個替玉,點知原來唔可以單點替玉的,嗰吓有啲失望。希望可以考慮一下,加入呢項服務就好啦!有同事都叫咗溫泉蛋,但係蛋黃唔夠流心,亦唔太入味。所以呢除非你無溫泉蛋唔開到飯,否則,可以留肚食其他小食。我地仲叫咗台式香腸,個香腸幾好味,仲配埋蒜蓉,更加惹味。小店嚟講,坐的地方算寬敞,但係冷氣系統真係要改善一下,嗰個風機吹到頭都痛,成間鋪最失色係呢到。
當日中午12:00,唔使等即刻有位。