2018-08-14 1440 瀏覽
今日約了朋友去天盛的冒險樂園玩, $40可以在波波池玩全日,小朋友玩到攰當然就是叫肚餓,所以去咗最就近的餐廳,一出冒險樂園右邊就見到西廊餐廳,由於我們有五個人所以就給我們一張大枱,坐了最入邊,直行轉右角落頭的一張枱,服務非常周到一進去,職員自動自覺給了我們BB櫈😆兒童餐$78 其實味道都是同大人餐一樣,只是青豆沒有油,所以其實叫大人餐性價比較高有羅宋湯和忌廉湯兩款選擇,忌廉湯味道很香濃,但是就沒有蘑菇😝如果有埋蘑菇就好了干炒豬柳河粉,配菜有洋蔥,蔥,芽菜👍🏻份量都較多,但是豬柳的量就很少,大約有五至六片,但河粉的味道調校得很好,食到底的時候就很油膩😁吞拿魚芝士闊條麵,闊條麵較為乾身,好硬,如果可以叫職員加多一點白汁會好一點黑松露炸薯條,這個薯條我極力推介👍🏻👍🏻薯條粗身,剛剛炸出來,非常新鮮😋配合這個黑松露醬汁一流😋而且醬汁非常好味👍🏻黑松露味又濃郁,必叫😎焗菠蘿番茄豬扒飯👍🏻炒飯底,配料有菠蘿,番茄,紅蘿蔔,青豆是料
焗菠蘿番茄豬扒飯👍🏻炒飯底,配料有菠蘿,番茄,紅蘿蔔,青豆
是料