📍老媽拌麵, 北角🇭🇰▪️和風肥牛。和牛蕃茄肉麵刀削麵兒童餐一坐低仔仔就留意到有車車兒童餐😂呢個兒童餐有佢至愛嘅車厘茄﹑仲有肥牛肉肉﹑蕃茄肉醬刀削麵都好好味,肉醬好香,仔仔都話Yummy!▫️草莓花生雪糕吐司 (跟餐)又一仔仔揀嘅甜品,媽媽完全唔surprised,因為有士多啤梨嘅佢就會被吸引到🍓雪糕係dreyer's雲呢拿味,吐司烤到脆脆的,塗上一層蜜糖,甜甜脆脆一條條,好鍾意!▪️麻醬雞絲肉燥飯 微辣見呢度肉燥飯有微辣選擇,即管一試🌶️ 確係BB微辣,不過帶來少少香口,媽媽喜歡呢個肉燥飯! 米飯粒粒分明,肉燥調味剛好,撈飯食真係忍唔住一啖接一啖!▫️烤台灣香腸台灣腸係我倆至愛! 呢間嘅烤台灣香腸我特別推介! 份量好足,烤得好香仲有脆皮口感!▪️鳳梨鮮果茶真!鮮果茶,裡面係有粒粒鮮果,蘋果﹑士多啤梨﹑菠蘿﹑青檸﹑熱情果等,好飲推介!🍹俾仔仔發現咗原來呢間餐廳都有車車兒童餐🚗 下次又實話要再食喇🤭
📍老媽拌麵, 北角🇭🇰

▪️和風肥牛。和牛蕃茄肉麵刀削麵兒童餐
一坐低仔仔就留意到有車車兒童餐😂

▫️草莓花生雪糕吐司 (跟餐)

▪️麻醬雞絲肉燥飯 微辣

▫️烤台灣香腸