為食貓成日跑步都會經過澳南,見證住route 99由裝修到開業,但一直都無機會入去打下卡前幾日有朋友約我係附近食飯,我就毫不猶豫地book左呢間cafe環境Route 99主打pets friendly,主人可以帶寵物入去cafe環境超大,主人有足夠空間可以同佢地玩同影相👍🏾餐廳重有offer埋比寵物既餐牌tim ♥️真係非常貼心而為食貓因為只養左2隻貓咪,佢地又好怕出街😂所以就帶唔到佢地過黎…….不過cafe安排左我地坐係另一個空間(餐廳中又有另一間餐廳),對寵物敏感既朋友都唔駛驚For pets另一個獨立空間for no pets一大班女仔fd可以係入面打卡♥️♥️每個位都好值得影相,加埋d白色燈光,影出黎既相超高汁而且d卡位勁闊,勁舒服,真係好似去左另一個世界食物溫泉蛋卡邦尼意粉 (4/5)雞肉黑松露通粉 (4/5)雪糕香蕉waffle (4/5)3樣食物都大大碟,好足料,而且好靚💜早知我地2個女仔唔好叫2個粉啦為食貓覺得野食都係其次,最重要係個環境係香港好似無同類型既cafe而呢度環境超大之外(應該有幾千尺),又可以容納到有寵物同無寵物既朋友為食貓強烈推介鐘意打卡既人應該要黎下

For pets

另一個獨立空間for no pets

而且d卡位勁闊,勁舒服,真係好似去左另一個世界

食物
溫泉蛋卡邦尼意粉 (4/5)
溫泉蛋卡邦尼意粉

雞肉黑松露通粉 (4/5)
雞肉黑松露長通粉

雪糕香蕉waffle (4/5)
雪糕香蕉窩夫

為食貓覺得野食都係其次,最重要係個環境
係香港好似無同類型既cafe
而呢度環境超大之外(應該有幾千尺
),又可以容納到有寵物同無寵物既朋友

為食貓強烈推介鐘意打卡既人應該要黎下

溫泉蛋卡邦尼意粉