2023-03-10
非常非常多謝😘我嘅好朋友今日請我食呢間我哋兩個都好嘅蟹膳🦀🦀由店舖在譚臣道開始食,食到而家搬咗嚟利園一期,都仲係keep住咁好食。食到我哋兩個今日我哋食咗「鱈場蟹特上行政套餐」🦀🦀🦀前菜沙律有秋葵,車厘茄,火箭菜,羽衣甘藍好健康亦都好新鮮嘅沙律🍅🥦🥬🌽🫕麵豉湯🦀燒鱈場蟹(🦀腳 & 🦀鉗)燒🦀真係好好味🦀鉗啖啖肉🦀鱈場蟹天婦羅拼盤(🦀腳 & 🦀鉗)同燒🦀一樣咁好味,真係揀唔到,雙冠軍🥇🥇店員好好,送多一隻天婦羅流心蛋🥚比我哋,真係要比個🥬雜菜盤火鍋🦀蟹肉餃子雜菜盤有好多菜🥦🥬,金針菇,豆腐,大蔥,冬菇。火鍋滾咗之後就放晒雜菜盤落去慢慢煲。滾起之後就放蟹肉餃子落去煮3-4分鐘就食得。🦀肉餃子好多蟹肉好好味🦀鱈場蟹火鍋同一個火鍋放埋鱈場蟹落去,一樣滾3-4分鐘就食得。好鮮甜,好好味鱈場蟹盤嘅蟹羔係用嚟煲粥,見到都流晒口水🤤🤤食飽後就有店舖特色嘅薑味雪糕🍧作為結尾,真係好夠薑,好好味
前菜
🫕麵豉湯
🦀燒鱈場蟹(🦀腳 & 🦀鉗)
燒🦀真係好好味🦀鉗啖啖肉
🦀鱈場蟹天婦羅拼盤(🦀腳 & 🦀鉗)
同燒🦀一樣咁好味,真係揀唔到,雙冠軍🥇🥇
店員好好,送多一隻天婦羅流心蛋🥚比我哋,真係要比個
🥬雜菜盤火鍋
🦀蟹肉餃子
🦀鱈場蟹火鍋
食飽後就有店舖特色嘅薑味雪糕🍧作為結尾,真係好夠薑,好好味