招聘中
月薪
$16,000-$20,000
月薪
2022-08-20 511 瀏覽
前幾日晏晝去咗九龍灣個頭,同友人周圍行下諗緊食乜就見到依間就即刻排隊攞位‼️對一個好鍾意食雞蛋嘅人嚟講,依間簡直係天堂😍成個menu每樣嘢都基本上有蛋🤤海鮮蕃茄忌廉蛋包飯 $108都有幾多海鮮好似魷魚🦑蝦🦐個啲,個蕃茄忌廉汁配埋個蛋包飯一齊食好好食🤩個蛋做到好滑,對於唔鍾意食全熟蛋嘅人嚟講,個熟嘅程度啱啱好!!不愧係專做雞蛋😂成餐飯嘅雞蛋味都好岀🤣吉列豚滑蛋丼 $98個吉列豬扒炸得好脆!同埋都幾大舊,個炸粉唔會話好厚身多過啲肉😋有啲意外係佢另外附上咗個柚子黑椒醬可以放落啲飯到一齊食🤨我食個陣覺得唔會話覺得好奇怪好難食,但又冇去到好有驚喜好好食嘅程度🤔一齊食嘅友人就覺得好特別,配飯食酸酸地幾好食😳燴雞肉蛋包飯 $88好大舊嘅西蘭花同雞😂相比起海鮮蕃茄忌廉蛋包飯就冇咁覺得好好食,但個滑蛋係煮得好好嘅,整體嚟講比較中規中矩🫢食完正餐,就要填飽第二個胃😋今次叫咗個夏天限定🌴嘅嚟試試伯爵茶梳乎厘班戟配青葡萄 $98以為係個班戟有伯爵茶味,但原來只係加咗個伯爵茶嘅汁淋上去🤣個班戟就正常發揮,好有雞蛋味,超級岀雞蛋味🥚班戟連埋個汁配埋個雲尼拿雪糕一齊食又幾好食🤤整體嚟講依碟唔會話好驚艷,係不過不失嘅🫡

海鮮蕃茄忌廉蛋包飯 $108

吉列豚滑蛋丼 $98

燴雞肉蛋包飯 $88

食完正餐,就要填飽第二個胃😋今次叫咗個夏天限定🌴嘅嚟試試

伯爵茶梳乎厘班戟配青葡萄 $98
2022-08-12