2014-03-29 1342 瀏覽
是日晚餐只有我和小妹兩人,在葵涌廣場行了好久都想不到食什麼,突然想起MOS BURGER仲有現金卷未使用,所以就黎左呢間食啦~~雖然得兩個小女生,但唸住大食一餐挑戰下叫左兩個餐(一個蝦堡,一個係牛肉漢堡),都係配薯條餐,再加炸雞腿,雞塊,用了一張100元現金卷付款,只須補多1X元。將全部食物放在籃上,差點滿瀉,哈哈,果然份量勁多。超喜歡食MOS BURGER的薯條,大條又有肉,唔似M記果D,勁瘦無肉食XDDD雞塊超正,沾辣醬好正。炸雞腿也不錯,雖然我覺得係雞翼果個雞腿位加雞胸,但不會諧,味道不錯的說。個蝦堡好正,我走左菜配原味醬,今次有好多蝦~~呵呵另一個牛肉漢堡係小妹食既,但佢就話好麻麻,無咩牛味。最後都係食唔哂,要打包薯條同雞塊返屋企,HAHAHAHAHAHA....BTW, 收銀小姐的態度及面孔真的很令人不滿,我知道香港餐飲業一向是沒笑容的,但這位小姐實在一臉臭面,很不耐煩。我說了要什麼,她前後又問了我三次,好像頭兩次什麼也沒有聽到,又問我一次要咩包,配什麼餐,飲什麼,那一刻我只可以說,我內心非常不高興非常火大

雖然得兩個小女生,但唸住大食一餐挑戰下

將全部食物放在籃上,差點滿瀉,哈哈,果然份量勁多。

個蝦堡好正,我走左菜配原味醬,今次有好多蝦~~呵呵
另一個牛肉漢堡係小妹食既,但佢就話好麻麻,無咩牛味。

題外話/補充資料: 可用200元申請會員卡,會送200元現金卷及一些折扣餐卷,買食物時用會員卡會有95折又可儲積分,常食的建議申請一張。
2014-03-17