琴日係勞動節終於有得放假🔥就出咗去覓食👭今次來到荃灣既White House Cafe呢間Cafe有兩層,樓上果層有個好靚既影相區可以打卡之前睇ig post見到有人係果個位求婚好浪漫😍今日我地就食咗個香蒜芫茜什菌炒意粉$59😋真心大大碟好抵食🤩如果鐘意食芫茜既人一定要試下🌿因為佢既芫茜味真係好濃好香,同啲蒜味好夾😁小編未食過芫茜意粉所以覺得非常得別😜另外我地叫咗個韓式泡菜煙肉炒意粉$69呢一碟個汁係非常夠味而且夠辣,唔似平時啲店剩係啲泡菜辣但係個汁就無泡菜味🤔鍾意食辣既人可以試試🤣最後我地叫咗個北海道芝士南瓜波$68🎃食落去係甜既,好岩做飯後甜品,出面果層南瓜蓉炸得好脆,入面係芝士都幾邪惡😈不過如果芝士味可以濃啲就好啦🧀
呢間Cafe有兩層,樓上果層有個好靚既影相區可以打卡