2024-05-05
係openrice叫左外賣自取,同預計時間差不多,冇等好耐叫左2杯野飲,一個芋泥盒,一件開心果巴斯克蛋糕野飲其中一杯係鮮奶茶,簡左小冰小甜,飲左幾啖發現原來已經冇晒😂因為入面有勁多冰,明明叫左小冰,但感覺仲好似多冰過正常咁,感覺好似比人搵左笨咁,但味道正常既,冇特別好唔好味芋泥盒上面白色既cream狀我唔知係乜黎(冇問店員),唔知係咪酸奶?因為我食到酸酸地既味🤢如果唔係酸奶係咪即係壞左?d cream我食左2啖冇食了,下層既芋泥同蛋糕都正常發揮,唔難食既到個開心果巴斯克蛋糕。。店員有打開個盒比我望下先賣比我,但我之後食既時候發現原來好L硬。。硬過我條命😂(如果佢呢度賣既蛋糕係咁樣的話,我都冇野講了,只可以話冇下次,因為我從來冇食過"巴斯克”係咁L硬,以我既認知,只會有放左好L耐先會係呢個質地,我講得衰啲,可能佢已經放咗幾日)今次嘅飲食體驗,我會形容為十分差
叫左2杯野飲,一個芋泥盒,一件開心果巴斯克蛋糕
今次嘅飲食體驗,我會形容為十分差