2021-03-24 888 瀏覽
繼十二月試過第一次,家人好鍾意,所以四人一枱之後就同屋企人再食過。準時六點到,坐位十分滿意,窗口位。睇完menu就落單,但上菜確實有D慢,可能坐附近嘅人都叫套餐食,我就叫menu,所以上菜就慢少少,但服務態度好好,坐窗嘅area得一個侍應,間唔中經理都幫手,雖則未坐滿,但只得一個人手,都了解同體諒。野食方面非常滿意,蝦非常彈牙,宮保蝦仁又野口,少少辣,好味。豆腐磚再食,都係外脆內軟,個心好滑,一流。炒飯好夠料,粒粒分明。羊好夠so,厚肉,孜然味好重。片皮鴨都無令我地失望,皮脆多肉,值得推薦。最後一提,齋菜都好味!如果呢個價錢(用coupons)有呢個食物質素同服務態度,我覺得係值得一試。

宮保蝦仁
孜然羊架
豆腐磚
櫻花蝦炒飯
  • 片皮鴨
  • 馳名烤鴨(半隻)
  • 宮保大蝦球
  • 動感豆腐