2013-10-31 451 瀏覽
幫人補完習,諗住再試茶餐,點知就出事。茶餐包括:吉列龍利柳美國有機鮮奶雞旦白法蘭克福腸英式鬆點茄油焗豆香脆著皇個茶餐一黎到,我呆左。隔離枱既茶餐有牛角包,我得提子酥。後面明明遲過我黎,但係有得食先仲大份同靚過我個份。我等左足足15分鐘先有以下呢份"即造烘焙"既茶餐。由左至右 (真心-黎列個PRESENTATION已經係咁,無後期加工):香脆著皇 -唔熱,番炸到連廚房都唔願意再翻炸。超級多油。美國有機鮮奶蛋白 -凍既,我知蛋白無乜味,但無諗過原來美國有機係咁多油吉列龍利柳 - 都係凍既,好吉列,因為只有0.3-0.4MM係魚柳,魚柳同吉列既比例係 1:3,即係魚柳上下都有每邊0.4-0.5MM既吉列包住。英式鬆點 -提子酥 - 唔熱,唔暖,硬到咬唔到。法蘭克福腸 -全碟最熱既食物,但7仔關東煮好食D。茄油焗豆 -連翻熱都懶,好似係罐頭攞出黎。唔知係咪我得罪左個員工,因為佢將人地個小提琴跌落我隻腳,但我聽唔到佢道歉,所以我講左句"整到人唔識say sorry"。之後,我就有呢個『報應』-15分鐘且凍兼多油既茶餐。買個外賣雞批或者蛋撻好過。。。
幫人補完習,諗住再試茶餐,點知就出事。

茶餐包括:
吉列龍利柳
美國有機鮮奶雞旦白
法蘭克福腸
英式鬆點
茄油焗豆
香脆著皇
茶餐
香脆著皇 -唔熱,番炸到連廚房都唔願意再翻炸。超級多油。
英式鬆點 -提子酥 - 唔熱,唔暖,硬到咬唔到。
法蘭克福腸 -全碟最熱既食物,但7仔關東煮好食D。
茄油焗豆 -連翻熱都懶,好似係罐頭攞出黎。

買個外賣雞批或者蛋撻好過。。。

題外話/補充資料: 佢地個招牌寫明 『即造烘焙 』,用呢個做賣點,唔知會唔會違反今年7月開始既商品說明條例呢?
2013-10-26
5 分鐘 (堂食)