餐廳: 牛涮鍋
資訊:

餐廳: 牛涮鍋
資訊:

2023-11-25 858 瀏覽
今日揀咗一個中價套餐 298 因為星期五六日就加多$10 308+1 湯底我就揀咗麻辣湯底同埋藥膳,藥膳整體感覺偏甜唔係中式藥膳味道,麻辣就唔算好辣味都可以接受。 另外佢有得單點麻辣油,可以加入自己嘅醬料裏面。所以麻辣湯底再加呢個麻辣油醬料,麻辣味都唔錯。 好耐冇食牛涮鍋 今次Menu都改咗, 牛肉都有三隻品種 牛胸腹 ,牛封門柳 以及美國prime。 出奇地仲有海鮮有白蜆,魷魚圈同埋海螺。 牛肉來講牛封門柳 以及美國prime 都唔錯,前者牛味比較重 後者比較滑同軟身。 牛胸腹略嫌比較肥,而且佢一邊係肥膏一邊係肉,所以肉嗰邊就會比較鞋口。出邊自助吧就蔬菜雜丸應有盡有。有少少澱粉質王子麵烏冬同埋拉麵。 同埋前菜嘅沙律吧。 嘢飲就普通汽水機果汁機,偏甜同埋高卡路里嘅飲品。 但係都有少少道地綠茶以及解茶。 最後梗係唔少得甜品啦,有牛乳3.6雪糕同埋益力多雪芭。 今日七點到都唔需要等位,不過近乎滿座。上菜亦都好快,大部份都係舒服嘅梳化凳或者卡位。 整體嚟講性價比都唔錯,而且轉左新Menu多咗好多食物款式。 👍🏻

今日七點到都唔需要等位,不過近乎滿座。
2023-11-24
  • 麻辣湯底