2021-03-14 126 瀏覽
因為晏晝食咗少少野,所以就決定食個甜品咁啦🤤大概3:00 左右去到,唔使等位直接入得😙朋友仔話,想食凍野,所以就揀咗大大個既布丁Q麻糬牛奶冰,部機制一響就即刻衝去拎,喺行返埋自己位既過程,見好多人都會望住,因為個冰真係好大個!🤩咁佢入面有啲咩材料呢!?一望就知有雪糕、雞蛋布甸、杏仁布甸、小芋圓一堆、Q麻糬等等。先講講佢個杏仁布甸,係超重杏仁味,鍾意飲杏仁奶既應該會覺得好好食😆雞蛋布甸就好香好滑,有幾下用匙羹不,都sir返出黎😂 Q麻糬黑色既好重黑糖味,煙煙韌韌嘅口感真係好正❣️❣️至於牛奶味刨冰方面,可能因為之前都食過,記得淡淡都有牛奶味,所以今次就有少少失望。冰塊太多,牛奶味亦都唔係好足夠😞,有幾下都覺得自己好似淨係食咗舊冰咁,亦要自己用匙羹整返捽啲冰先食到,所以希望下次有改善,變返以前嘅質素😭😭
2021-03-13