呢間係🚇銅鑼灣屹立多年嘅凡高🖼️藝術主題🎨餐廳,十分之適合大家打卡🤳,多款歐陸菜式質素唔錯,😎而且可以包場搞活動開 party 添!晚市套餐有多款🤩特式菜可以揀,而且包括🇪🇺歐陸式前菜、時日🥣餐湯、甜品🍮同埋餐飲。前菜賣相精緻,餐前包🥖外鬆脆內香軟,時日餐湯🥣係雜菜湯,清新開胃🤤,餐湯加$38可以轉98%野菌🍄忌廉湯。個98%野菌忌廉湯😍佢哋用咗八款不同嘅野菌手工磨💪碎製作而成,而且內含黑松露🥰,味道芳香好有層次!🇮🇹意式馬賽海鮮飯🥘原鍋上枱熱辣辣,而且用料十分豐富,入面有🦐大蝦、帶子、青口等,再用🌊海鮮汁去燴製,飯粒有🤏少少煙韌係傳統 risotto 嘅口感,😋而且好入味好好食!🔥火焰美國 Prime 護心肉🥩牛柳串上枱時再用🥃烈酒點火燒🔥一下佢,好吸引眼球🤩又增添一份酒香。護心肉😍牛柳牛肉味好濃郁,咬落去👍十分之嫩,配埋牛肉燒汁🤤味道更加有層次。伴嘅🧄蒜蓉香草醬薯條🍟亦都好驚艷,蒜香味幾突出又有少少🌿香草同蜜糖嘅香甜,😋啱晒我口味!甜品有🍮奶凍拼柚子卷蛋,個奶凍好濃🥛牛乳香,又滑又甜又好味,柚子卷蛋☺️好清新,香甜得來有少少酸🤤,十分之有驚喜!最後叫埋🍹餐飲,感覺大滿足,佢仲有唔少☺️特

最後叫埋🍹餐飲,感覺大滿足,佢仲有唔少☺️特式菜式都幾吸引,👍絕對可以再來試埋佢哋!