今次係最長的WFH足足三個月,家中少爺廚藝點會唔好呀完全突飛猛進👍🏻,人就自然肥咗,所以今日開完OT要行下郁動多啲,當然要出嚟消費出進經濟效益(希望⋯🙏)今晚想再去試吓芽莊(其實響2年前來過,因為覺得一般所以冇寫食評)看看有冇進步先,定已經退⋯我哋大約8:25才到餐廳門口,侍應都會提一提要用酒精搓手液同探熱才能進入店內,環境衛生,詢問侍應邊款撈檬好味,他推介三文魚撈檬,果然冇介紹錯,一等再等食完頭盤炸春卷再食埋個上等手切牛柳湯河再飲埋杯凍飲嗰撈檬都未嚟,果然寶物沉歸底!三文魚撈檬一嚟到嘅時候已經聞到片片炸魚皮味道,食物香脆又唔醒,果然冇介紹錯!但係因為最後上菜所以成碗撈檬係食唔晒嘅,希望下次唔好要客人等候超過20分鐘😫限量嘅上等手切牛柳湯河肉質非常嫩滑細緻,味道清甜!炸春卷分量十足有三件每件都大大嚿亦有好多配菜跟住,唔會好似一般舖頭得一兩塊生菜,佢有大量生菜同埋有青瓜仲有酸嘅蘿蔔絲,十分抵食😀問題隨即在返到屋企之後就發生,勁頸渴😤又係落咗大師傅⋯
限量嘅上等手切牛柳湯河肉質非常嫩滑細緻,味道清甜!
問題隨即在返到屋企之後就發生,勁頸渴😤
又係落咗大師傅⋯