2024-07-28
本人對西班牙菜好一般,因為口味同材料,永遠都只食乳豬同海鮮飯首先我要讚一讚佢嘅服務,因為今次睇戲我個時間一改再改,原本book咗6:30後尾我打電話去改到七點佢都冇問題,到睇完戲之後發覺趕唔切時間過去諗住取消Booking,佢話可以繼續幫我留枱,所以最後見佢一個咁好嘅服務,我哋就去返呢間食。佢個Menu其實係有中英對照嘅,不過,唔知係咪佢嘅special set太趕時間推出,所以就冇中英對照。原本,我哋諗住嗌兩個set然後再加散叫,點知佢話如果要叫set嘅話就全枱人都叫set 。咁我建議大家如果人多嘅話其實叫set係OK嘅,因為佢個set其實個款式都幾多,咁你每人叫一款咁share食咁大家都可以試到唔同嘅口味。個set你可以有前菜小食主菜仲有個甜品咁佢西班牙嘅水果酒,如果叫埋嘅話就加$130就有得飲啦。嘢食呢我就唔逐一介紹啦。但係我就想推介幾款第一個係佢個香蒜蝦,佢個蝦係超級爽口,跟住有啲蒜香同埋辣辣地嘅味好似激味蕾,佢個青口呢雖然有少少沙,但係佢個汁再加埋啲麵包食係一流㗎。如果喜歡青辣椒仔嘅話其實可以叫嚟試吓,我見我三個朋友都食得津津有味。去到主菜大家一定要叫呢一個燉牛面肉超級超級腍
嘢食呢我就唔逐一介紹啦。但係我就想推介幾款第一個係佢個香蒜蝦,佢個蝦係超級爽口,跟住有啲蒜香同埋辣辣地嘅味好似激味蕾,佢個青口呢雖然有少少沙,但係佢個汁再加埋啲麵包食係一流㗎。如果喜歡青辣椒仔嘅話其實可以叫嚟試吓,我見我三個朋友都食得津津有味。去到主菜大家一定要叫呢一個燉牛面肉超級超級腍,仲有個乳豬都非常好食,佢個汁唔會話好鹹,仲有少少類似蘋果蓉咁嘅味食落去好fresh。咁呢間餐廳如果你慶祝生日嘅話呢侍應們係會捧住個甜品送去你個位唱生日歌,仲會送返張即影即有相俾你㖭。