2022-10-26
上次黎食嘆嘆既時候都已經見到佢既存在台式食店嘆嘆 韓式食店韓閣 百貨市場Loft Market 三為一體今次我拎埋冰袋 特登過黎掃貨🛍新張期內做緊88折優惠 無門檻做會員‼️下次再買野即享9折優惠😲今次大鑊喇肯定又俾阿媽咦咦哦哦😆話我搞到佢個雪櫃無晒位🫢➷係閣樓市場可以搵到有好多多國直送既產品🌍韓國 台灣 日本 泰國等等呢啲熱門國家既產品都有🤩零食🍿凍肉🥩Pizza🍕雪糕🍦自家烹調同翻熱既食物🥟種類多到唔知點揀好😫開始懷疑個冰袋會唔夠放🥺-‼️佢會不定期推出唔同既精選優惠 睇岩就唔好放過🤪今期既迎新優惠👇🏼✨日本雞蛋 月之雫 白玉 - $40 (兩盒)✨日本鹿兒島特選和牛片 - $118 (180g)✨日本北海道Domremy梳乎厘卷 - $39.9我都唔執輸 揀返pack靚和牛🥩拎返公司煮lunch都爽啲睇見佢個啲咁靚既油花 我諗我無特價都會買😆推介一下佢既自家製韓式前菜 超過20款選擇😲平時去食韓國菜必定會有幾款特別鍾意食而家買返屋企就隨時隨地都可以嘆到開胃惹味既前菜🤤另外佢既零食盒亦都係大熱item之一👍🏼一個box會有10款日韓台精選零食及飲品😍你唔會知入面有邊幾款零食 估估吓充滿
今次我拎埋冰袋 特登過黎掃貨🛍 新張期內做緊88折優惠 無門檻做會員‼️
下次再買野即享9折優惠😲今次大鑊喇 肯定又俾阿媽咦咦哦哦😆話我搞到佢個雪櫃無晒位🫢
➷
係閣樓市場可以搵到有好多多國直送既產品🌍 韓國 台灣 日本 泰國等等呢啲熱門國家既產品都有🤩
零食🍿凍肉🥩Pizza🍕雪糕🍦自家烹調同翻熱既食物🥟
種類多到唔知點揀好😫開始懷疑個冰袋會唔夠放🥺
‼️佢會不定期推出唔同既精選優惠 睇岩就唔好放過🤪
今期既迎新優惠👇🏼
✨日本雞蛋 月之雫 白玉 - $40 (兩盒)
✨日本鹿兒島特選和牛片 - $118 (180g)
✨日本北海道Domremy梳乎厘卷 - $39.9
我都唔執輸 揀返pack靚和牛🥩拎返公司煮lunch都爽啲 睇見佢個啲咁靚既油花 我諗我無特價都會買😆
推介一下佢既自家製韓式前菜 超過20款選擇😲 平時去食韓國菜必定會有幾款特別鍾意食
而家買返屋企就隨時隨地都可以嘆到開胃惹味既前菜🤤
另外佢既零食盒亦都係大熱item之一👍🏼
一個box會有10款日韓台精選零食及飲品😍 你唔會知入面有邊幾款零食 估估吓充滿神秘感🫣
每個月都會有唔同 如果鍾意食零食既人真係要整返個📦 我呢啲懶人就最欣賞佢既冷凍食品 就好似個pizza咁
開著個焗爐 焗15-20分鐘就食得 好食之餘又方便😆 又或者魚糕串 可以簡簡單單整個魚糕湯都無難度🍢
雖然佢地方有限 不過佢所賣既產品真係幾多元化🌏
留意住佢IG既介紹 一有新貨返就要去入貨 入完貨又可以順便係隔離食韓國/台灣野 一舉兩得🤗
如果唔方便過黎 佢地都有做網店嫁 咁就咩問題都無喇💻
🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼🔟🌟