2024-11-24 286 瀏覽
✨️瑤媽又喺#銅鑼灣 食好西😝呢間#日本喫茶店 我想試好耐㗎喇🥹🥹成日都好多人,今日決定早啲去霸位先‼️佢出咗個#鱈場蟹 嘅餐牌🦀瑤媽最鍾意就係食蟹㗎喇,所以今次一定唔放過😋🦀#和風北海道松茶蟹肉沙律🦀頭盤梗係由沙律開始啦😼沙律梗係都要有蟹肉啦😼仲有隻#溏心蛋 喺度🥚再加埋調左味既薯蓉配沙律菜🥬好清新同好開胃🌱🦀#盛宴蟹黃鱈場蟹肉意粉🦀唔係講笑‼️個意粉真係主角‼️‼️見到個意粉嘅醬全部都係黃色已經好開心🤣因為全部都係係#蟹黃 嘅顏色😍食落係濃郁既蟹黃味超正😍再配埋大大啖嘅鱈場蟹肉👍🏻👍🏻呢個意粉真係值得一試唔係講笑🩵🦀#焦糖洋蔥鳥取和牛漢堡配薯條 🦀個漢堡肉超厚同埋好juicy🍔🍔簡單加個芝士夾已經係超正👍🏻啱啱好可以一啖咬曬😝因為我其實都好怕其他店啲漢堡疊得太高🤪邊食到姐🤣🍮#金時甜薯焦糖布甸盛合 🍮驚喜嘅係佢個燒蕃薯🍠我係連皮都食埋嘅🍠佢面層係脆卜卜焦糖,裏面係超甜嘅金時蕃薯 👍👍 布甸就正常發揮🍮🍮 佢啲嘢飲都好啱打卡🩵我哋叫咗#夏日海洋梳打 同#秋茗柿橘沙冰 🍊
✨️瑤媽又喺#銅鑼灣 食好西😝
呢間#日本喫茶店 我想試好耐㗎喇🥹🥹
成日都好多人,今日決定早啲去霸位先‼️

佢出咗個#鱈場蟹 嘅餐牌🦀
瑤媽最鍾意就係食蟹㗎喇,所以今次一定唔放過😋

🦀#和風北海道松茶蟹肉沙律🦀

🦀#盛宴蟹黃鱈場蟹肉意粉🦀