2023-07-27 312 瀏覽
人和荳品廠地址: 銅鑼灣渣甸街55號#yauyau_銅鑼灣呢篇耐到間鋪都裝修咗,而家好坐過之前,不過都係有啲迫,唔係好啱推埋bb車食。味道品質係冇變嘅,一樣咁好味🫕🫕原味豆腐花 $15豆腐花口感滑嫩,入口即化,食到大豆嘅本真風味,份量適中。🍲🍲鹵水豆腐豆卜 $24鹵水豆腐同豆卜都非常入味,口感鮮嫩,內裡軟綿,感覺到桶鹵水汁嘅年份。🍝🍝豉油王炒麵 $24炒麵口感彈牙有嚼勁,豉油嘅味道濃郁但不過鹹,啲菜炒得啱啱好唔淋,食得好滿足。回味無窮,值得一試。🥛🥛另外仲有叫豆漿不過冇影,豆味都好濃,無糖都勁好飲。味道: 4/5服務: 3.5/5環境: 3/5番兜: 4/5#銅鑼灣美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #銅鑼灣小食 #銅鑼灣甜品 #甜品 #人和荳品廠 #人和
人和荳品廠
地址: 銅鑼灣渣甸街55號

#yauyau_銅鑼灣

🫕🫕原味豆腐花 $15
豆腐花口感滑嫩,入口即化,食到大豆嘅本真風味,份量適中。

🍲🍲鹵水豆腐豆卜 $24

🍝🍝豉油王炒麵 $24

🥛🥛另外仲有叫豆漿不過冇影,豆味都好濃,無糖都勁好飲。

味道: 4/5
服務: 3.5/5