2023-05-15
🧡Please follow my IG : orororenji☆ 欅 居酒屋九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox11樓9號舖返到香港繼續都係要食日本野XD ✦ 串燒• 明太子雞肉• 豚肉酒盜芝士卷• 厚燒牛舌• 美國牛柳粒• 美國牛小排• 美國牛肋筋• 雞翼• 煙肉帆立貝• 原條日本茄子串燒做緊優惠,3串送1串,所以叫左d黎送酒食下,豚肉酒盜芝士卷咸香味出送酒一流,牛柳粒同牛小排肉味濃又軟熟,其他都好好味值得一試。✦ 油甘魚沙律配酸汁啫喱油甘魚肥美又厚身,沙律菜爽脆。✦ 自家製木桶豆腐好滑好重豆味,就咁食都已經好好味!✦ 炭火蒲燒原條鰻魚炭火烤熟嘅鰻魚,配上特製嘅醬汁,鰻魚肉質柔軟,外皮燒得酥脆,口感豐富。✦ 燒三文魚飯團紫菜脆卜卜,包住熱辣辣飯團,好味。✦ 鯛魚燒飯團茶漬飯有幾片厚身鯛魚係面,飯團好大個,大滿足。✦ 自動清酒放題機任飲Pass新張優惠任選18款日本酒及生啤都係$188,仲要無限時,我呢個酒鬼點可以放過,由淡飲起,試左好多款,我都係鍾情純米大吟釀,即係12,14號。
☆ 欅 居酒屋
• 雞翼
• 煙肉帆立貝
• 原條日本茄子
✦ 油甘魚沙律配酸汁啫喱
油甘魚肥美又厚身,沙律菜爽脆。
✦ 自家製木桶豆腐
好滑好重豆味,就咁食都已經好好味!
✦ 炭火蒲燒原條鰻魚
✦ 燒三文魚飯團
紫菜脆卜卜,包住熱辣辣飯團,好味。
✦ 鯛魚燒飯團茶漬飯
有幾片厚身鯛魚係面,飯團好大個,大滿足。
✦ 自動清酒放題機任飲Pass