2024-06-15
⁂⁎◝#西環🇭🇰 出色手工意粉意大利菜小店 ⁎◜⁂.繼續慶祝生日🎂 今次黎到西營盤一間意大利小餐館 位置好少但weekday都full house同好難book位就知幾受歡迎Menu間中就會轉 所以每次去都可以試到新菜式咁先做到keep住有回頭客 而且食物真係好食🤤.✧Burrata 5.1 $𝟏𝟓𝟖每台都食嘅burrata🤣 見佢轉咗咁多次Menu都保留 仲出到version 5.1就要試下!面頭有少少辣粉 食落酸酸甜甜又有啲辣辣地 旁邊仲有炸咗嘅羽衣甘藍 作為前菜都幾開胃✨ .✧Beef Tartare $𝟐𝟎𝟖蛋黃、炸芋絲撈埋生牛肉,口感更加豐富,特別鍾意炸芋絲😍 拌埋牛他他食無咁膩~.✧Goulash $𝟐𝟖𝟖手工寬麵好味好彈牙!牛面頰煮完好淋好入味 手肚爽口煙靭有彈性😙.✧Pu Erh Basque Cheese Cake $𝟏𝟎𝟖好少見普洱味嘅cake! 普洱味幾濃 唔會好膩嘅cheese cake😚.(順帶一提,餐廳店員都好nice 我地影相影左好耐 蠟燭都熄咗幾次,店員都係咁幫我哋點返着,仲換過支新蠟燭俾我哋😂 笑死)..*・゜゚・*:.。..。.:..。. .。.:*
繼續慶祝生日🎂
今次黎到西營盤一間意大利小餐館 位置好少
Menu間中就會轉 所以每次去都可以試到新菜式
咁先做到keep住有回頭客 而且食物真係好食🤤
✧Burrata 5.1 $𝟏𝟓𝟖
✧Beef Tartare $𝟐𝟎𝟖
✧Goulash $𝟐𝟖𝟖
*・゜゚・*:.。..。.:..。. .。.:*・゜゚・*
𝘍𝘰𝘳 𝘮𝘰𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯:
📍Mangia!
🗺️西環西營盤第三街69-73號興華樓地下B號舖