2024-01-10 23 瀏覽
味道:😍 😍😍😍😍擺盤:😍😍😍😍😍服務:😍😍😍😍😍位置:😍😍😍😍😍今日放假,我地一行2人黎到,見到唔同款既拉麵同埋日式小食,食完結論就系:果然值得一試呀!黑鬼叉燒拉麵🏻呢度整得好好食,叉燒好入味,加埋啲調味蔥油,好鮮好香,有少少惹味之余仲有油香,豐富美味!超級大兜,好抵食!🏻呢個就好滋味,好爽口,幾過癮!特色湯底經過慢燉而成,豐滿多汁,份量多。番茄肥牛拉麵✌🏻呢碗番茄肥牛拉麵🍜嘅味道,真係香到不得了😋。首先,拉面嘅底汁以新鮮番茄🍅熬成,啖啖都係濃郁嘅果香,加埋啲微微辣椒🌶粉,夠哂kick。再嚟就係them肥牛🐄喇,每塊都肥瘦相間,咬落去既juicy又唔會太肥膩。而且牛肉個味道非常fresh,一啖啖嘅嫩滑,簡直不得了。加埋啲蔥花,啲香味🌱仲可以令整碗麵提升一個層次。當然都少不了啲彈牙有咬口嘅拉麵,同番茄湯底完美融合埋一齊,無論係口感定係味道,都可以話係絕配。食完之後,仲會有種暖笠笠嘅感覺,好適合寒冷嘅日子食🥶。總括嚟講,呢碗番茄肥牛拉麵真係值得一試,會令你食到停唔到口,令人一試難忘❤️。下次再帶埋朋友👫嚟試吓,一齊享受呢個美味既時光啦!
味道:😍 😍😍😍😍
擺盤:😍😍😍😍😍
服務:😍😍😍😍😍
位置:😍😍😍😍😍

黑鬼叉燒拉麵🏻
番茄肥牛拉麵✌🏻
呢碗番茄肥牛拉麵🍜嘅味道,真係香到不得了😋。首先,拉面