2022-11-02
今晚Halloween係閑日,所以冇得夜晚狂呼🥹唯有食個早飯好好慶祝一下♥️之前有食過其他集團嘅餐廳都係比較出色🤩所以今次試吓鳥鑫日式串燒,而佢特別的地方係主要食日本雞唔同部位嘅串燒👍好多特別嘅部位都食到🥶前菜:野菜條包括係日本椰菜同山腳根配味噌醬,日本椰菜好鮮甜,山腳根好爽口又多汁,配上味噌醬好夾,醬油好惹味地辣辣地甜甜地🫰🏼飲品方面生啤有三種選擇:包括有白啤,黑啤同黑白啤♥️而我當然揀左黑白啤可以飲到兩種味道之餘而且冇咁涼🤣鵪鶉肉串營養價值高配上牛油果醬同洋蔥汁味道好夾😆雞蠔肉肉質特別有彈性非常惹味燒白鱔 肉身非常口,好有口感魚皮燒到脆而且一咬落去肉汁gi 到手臂非常juice! 係暫時食過最好味的燒白鱔♥️♥️♥️♥️♥️燒牛舌牛舌係厚切並冇蘇味咬落肉汁出哂黎🫰🏼沖繩苦瓜炒蛋,沖繩苦瓜比較硬身有咬口,炒蛋亦有好香濃嘅蛋味份外不同♥️♥️未食過好食嘅涼瓜炒蛋,呢個係必試item!♥️♥️燒雞翼之前都有食過日本燒雞翼,雞皮比較薄,燒起上黎好考功夫而且皮得好脆,同普通雞翼係完全唔同,值得一試👍👍甜品方面嗌咗焦糖燒菠蘿,焦糖薄薄地喺面咬落好脆口,菠蘿多汁好味♥️♥️
鵪鶉肉串營養價值高配上牛油果醬同洋蔥汁味道好夾😆 雞蠔肉肉質特別有彈性非常惹味
燒牛舌牛舌係厚切並冇蘇味咬落肉汁出哂黎🫰🏼