2023-08-21 48 瀏覽
食炸雞既話, dodam一直係我頭幾位之選! 因為佢呢到D炸雞款色真係好多,怕熱氣既話仲有烤雞。呢到環境仲好闊落,坐得好舒服! 今次叫左半份蜂蜜牛油脆雞,可以簡有骨或無骨,份量都幾多。雞件外皮脆卜卜,佈滿蜂蜜,好入味,重點係入面勁嫩滑!! 而且仲有附上醃蘿蔔,可以解膩。海鮮煎餅好大份! 感覺都好足料,仲有好多海鮮,有青口,蝦,魷魚等等,單食既話比較食得餅皮既香味。不過重口味既話,可以點埋佢個source,少少酸酸辣辣,仲開胃。拌辣冷面好岩夏天食,好清爽,店員黎到會幫我地剪開D面先,之後可以跟自己口味加芥末/梨汁,辣度岩岩好,成個面食落酸酸辣辣,好正! 野飲方面叫左西柚ade,好岩打卡之餘,又唔會太甜好解渴。