2023-01-11 104 瀏覽
估唔到平日晚上都咁FULL HOUSE, 呢度地點都幾易搵,環境仲好闊落, 唔會枱貼枱的~ 餐廳係以藍色和白色為主,光猛得來不失格調唷~食物以西餐為主, 我同朋友都點了2個套餐一齊開心SHARE~~ 😍餐湯我們叫了法式芝士浮台洋蔥湯,洋蔥湯好濃厚再加一層既厚芝士,極yummy。另外香濃野菌湯味道亦很濃郁又夠熱呢~加上飲到顆粒感, 口感豐富, 真材實料呢!👍 餐廳提供很多款Pasta,我們order了明太子醬北海道帆立貝意粉, 我揀左正常意粉, 質感好煙韌, 煎到金黃色的北海道帆立貝勁大粒又鮮嫩,肉厚肥美,配上明太子醬汁掛滿在意粉上,每條麵也被醬汁包圍着,客人亦可自行選擇麵條款式。🍝 龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦Pizza🍍🦐最喜歡既薄脆餅底做得又脆又香口,大蝦亦爽口彈牙,龍蝦蛋黃醬夠鮮味, 加上菠蘿令到口感和味道層次豐富,亦很高質。仲可以自己加啲檸檬汁更加fresh,我仲比平時食多左幾塊呢~✨️至於服務方面, 要值得一讚就是侍應很有禮貌之餘亦十分主動加水,餐廳環境既乾淨又坐得舒服,怪得之全場滿座。🧡 套餐我們沒有加錢轉特飲, 沒加錢都可飲到菊花杞子蜜、寒冷中帶給我溫暖呢~~ 桃汁亦感覺是鲜榨的,意

龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦Pizza🍍🦐

套餐我們沒有加錢轉特飲, 沒加錢都可飲到菊花杞子蜜、寒冷中帶給我溫暖呢~~ 桃汁亦感覺是鲜榨的,意想不到也相當出色。🌻🍑

✨️Y Pasta
銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square14樓

#foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相機食先 #手機食先 #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk
#ypasta #causewaybay#多國菜
2023-01-10