2021-09-16 633 瀏覽
太掛住佢地個豬手了,所以又約朋友黎豬門店食野🥰今次就去左公司附近果間食,呢間裝修走工業風路線,門口仲有隻大肥豬做裝飾!黎遠已經望到舖頭!咁啱坐左風口位,同店員講都即刻幫我關細左冷氣,服務不錯👍🏻🔅香煎牛扒沙律🥗、藍芝士、烤合桃、煙肉、車厘茄、烤洋蔥圈 $192牛扒係薄切,時間控制得幾好,煎得好香,牛味濃,炸洋蔥圈脆卜卜,唔油。沙律加左豐富嘅材料,食到唔同嘅口感同味道,酸酸甜甜幾開胃,藍芝士味道好濃郁,味道強烈🔅新豬肉肉醬意粉(素)🍝、巴馬臣芝士肉醬意粉味道偏酸,茄汁食得出好新鮮,唔係甜到假果種,味道唔會太濃,因為佢都係主打係素食,不錯🔅招牌德國鹹豬手🍖、烤薯、酸菜、芥末籽忌廉汁 $308上次食完之後真係食過番尋味,豬手真心必點,外脆內嫩❤️❤️一啲都唔油膩,肉質好滑嫩,有肉汁。最正係佢地切好晒,成條骨都起左出黎,唔洗自己切得咁辛苦,超方便!啖啖肉!配埋個芥末籽忌廉汁一齊食別有一番風味,極邪惡😈烤薯同甘筍都好新鮮。另外推介大家配埋酸菜食,解膩醒神🔅美祿香蕉奶昔$68見到呢個配搭就秒揀左!因為兩樣我自己都好like!香蕉味好濃,有淡淡美祿味,兩個味加埋一齊夠特色,有營養🔅Oreo曲奇朱古力忌廉

太掛住佢地個豬手了,所以又約朋友黎豬門店食野🥰

香煎牛扒沙律

🔅新豬肉肉醬意粉(素)🍝、巴馬臣芝士

新豬肉肉醬意粉(素)

🔅招牌德國鹹豬手🍖、烤薯、酸菜、芥末
籽忌廉汁 $308

招牌德國鹹豬手

🔅美祿香蕉奶昔$68

美祿香蕉奶昔

🔅Oreo曲奇朱古力忌廉奶昔 $68
朋友想飲啲甜啲嘅野所以揀左比較濃味嘅朱古力奶昔,個人試左少少覺得明顯地比美祿香蕉甜,忌廉味都比較重,鐘意飲甜野嘅人必嗌

Oreo曲奇朱古力忌廉奶昔

🔅瘋狂!香蕉雪糕新地🍨 $88
呢幾日咁熱真係要叫番個雪糕食!食完飯食埋個甜品真係好滿足🤤雪糕新地入面有埋窩夫🧇同焦糖香蕉🍌,焦糖香蕉好出色,焦糖面整得好脆,一邊脆底一邊係軟香蕉,兩條都唔夠喉,加埋賣相好掂,推介🌟

瘋狂!香蕉雪糕新地

呢到最出名就係佢地個豬手,亦都係因為咁而出名,睇介紹話佢地都會揀豬最好嘅部位黎整,確保新鮮同優質👍🏻用心整食物俾客人,所以一定有下次
香煎牛扒沙律
新豬肉肉醬意粉(素)
招牌德國鹹豬手
美祿香蕉奶昔