餐廳: 四哥車仔麵
資訊:

2022-05-22 382 瀏覽
紅磡出名多美食😆😆今日經過呢間四哥車仔麵,見佢除左車仔麵仲有海南雞,就入黎試下😎😎唔坐低唔知,愈睇愈多野食,眼花撩亂😅老闆娘話蟲草花冬瓜燉鴨飯最正,重點推介🤩每日剩係賣兩轉,不過我地太晏,賣晒冇得試🙈最後嗌左星加坡肉骨茶配飯同秘製香辣汁撈粗麵同半隻海南雞🤤老闆娘勁好客🥰🥰不斷同我地介紹,見男朋友食得辣,仲私人醒多兜車仔麵嘅秘製辣汁比佢撈麵食😆😆雙重辣味,男朋友表示堅正,真心辣撈麵勁大碗,勁足料,配埋個雞湯🤤$45勁抵食,辣椒醬食得出自家製肉骨茶係藥膳味個種,大多數藥膳味肉骨茶嘅肉都係好鞋,呢間做得好出色嘅係啲肉好嫩滑,軟林林,啲軟骨唔使好大力都咬到,仲有隻蛋同埋豆卜,超級入味,一咬落去啲汁咇晒出嚟😻爆汁豆卜另外隻海南雞肉質好實,好有咬口,配菜青瓜絲同酸瓜絲都用米醋自己醃,唔使驚有防腐劑😆食完好開胃佢地仲有養生飲品可以揀😎五花茶同薏米水,我哋叫咗一杯薏米水同奶茶紅豆冰🥰奶茶紅豆冰茶味好濃,怕太甜嘅唔使驚,可以盡情飲😎下次搵日早啲嚟試埋個冬瓜燉鴨飯🥰

奶茶紅豆冰茶味好濃,怕太甜嘅唔使驚,可以盡情飲😎

下次搵日早啲嚟試埋個冬瓜燉鴨飯🥰