2022-05-06
魚川居疫情期間都好少出去,見到開始有少少緩和嘅時候,同老婆鍾意呀都去返食堂食啦,對我來講好似過咗一年咁耐今日行去九龍灣嘅MegaBox,當然都係睇吓工廈有咩特別好食,因為都知道依區嘅工廈都出名多選擇,餐廳位於工廈嘅一樓,有直接嘅出入口,因為鍾意食酸菜魚嘅我哋度見到呢間餐廳做緊午市嘅優惠當然就要去試下啦,原來餐廳仲提供左平安卡學生證優惠酸菜魚米線,呢個當然喺邊點啊,佢哋嘅酸菜魚,湯底10分濃郁,而且雨嘅份量都好多,絕對比出邊嘅多好多,而且佢哋嘅魚肉都非常之嫩滑,依個米線絕對係100分之選海南雞飯,呢個又係一個令我喜出望外嘅選擇到佢哋嘅海南雞十分嫩滑而且脂肪唔算好多,海南雞配油飯係特別好味雖然係一樓嘅餐廳,但係有直接嘅出入口我覺得都幾方便,而且佢哋嘅食物質素絕對係一流,絕對係出邊再搵唔到性價比咁高