2020-10-11 136 瀏覽
前幾日look look吓Ig見到呢間café, 見到啲甜點&麵包類好吸引, 今日順路就決定買返個番屋企做美味下午茶😋一入去就會見到一堆麵包類產品, 一睇相中Danish, 睇落好脆好正! 就買定咗個seasonal fruit danish(店內仲有青提&桃嘅danish). 因為唔係即刻返屋企, 都有小小concern會唔會隔得耐冇咁好食. 隔咗3Hours先返去, 仍然好脆, 完全唔似隔咗幾個鐘先食! 個人覺得糖霜多咗小小, 因為中間吉士已經sweet enough. 但整體出色, 雖然唔平, 但可以一試! 下次想試埋佢嘅baked cheesecake!!😍

Seasonal  Fruit  Danish

Seasonal  Fruit  Danish